vineri, 4 februarie 2011

FIZICA UNIVERSULUI




Iata ca, dupa ce am asternut baza cunoasterii stiintifice, despre viata si univers, este momentul sa ne relaxam si sa oprim logica mintii rationale, careia i-am dat pana acum, destula satisfactie. Este timpul ca aceasta calatorie sa ajunga la destinatie, la punctul fierbinte, la esenta lucrurilor, intrand in taramul magiei si al miracolelor, al paranormalului si al supranaturalului.

Vedeti, toate aceste denumiri, inseamna de fapt acelasi lucru, catalogarea lor a fost facuta datorita neantelegerii noastre, in dorinta de a ne regasi linistea, crezand ca, daca vom sfida, sau vom da nume unui fenomen natural, cu titlul de “supranatural”, sau “paranormal”, misiunea noastra s-a incheiat, lasand explicatia lui in seama generatiilor urmatoare.

Nimic nu este mai gresit si nimic nu este mai daunator propriilor noastre vieti si mai ales propriei evolutii ! Un fenomen care se manifesta, fie si la unu la mie dintre noi, nu trebuie sfidat, ci trebuie analizat si mai ales trebuie sa ne faca sa intelegem ca realitatea este mult mai complexa decat ne-am imaginat-o in trecut, sau cum ne-au fortat alltii sa ne-o imaginam. ADEVARUL, odata cunoscut, trebuie sa fie capabil de a ne da raspuns logic la toate fenomenele existente, sa fie asemenea unei “chei fermecate”, care sa deschida portile tuturor enigmelor.

Acest adevar a stat si sta acum din nou, in termeni foarte clari si expliciti in fata noastra, ramane linsa la latitudinea fiecaruia dintre noi, daca il vom vedea sau nu.

Cel mai mare secret al tuturor timpurilor, ascuns celor multi si pastrat cu sfintenie de-a lungul mileniilor, in cercuri restranse secrete, poate fi foarte simplu rezumat in urmatoarele propozitii simple:

TOTI SUNTEM UNUL, O SINGURA CONSTIINTA, O SINGURA FIINTA, SEPARATIA FIIND O ILUZIE !!!

CONSTIINTA ESTE TOT CEEA CE ESTE. EA ESTE FORTA PRIMORDIALA, CARE CREEAZA IN FIECARE MOMENT REALITATEA FIZICA !!!

SUNTEM CONSTIINTE IN TRUP SI NU INVERS, SUNTEM ETERNI, MOARTEA FIIND O TRANZITIE, NU UN SFARSIT !!!

In modelul eteric al universului, practic orice este posibil, orice violare a legilor fizicii, care, dupa cum am vazut, nu sunt cu adevarat reale, este posibila !!!

Pentru puterea constiintei nu exista limite, singura problema este cat de dezvoltata (autoconstienta) este ea !

Acesta este motivul pentru care au fost si sunt inregistrate cazuri de oameni cu abilitati deosebite si intamplari “paranormale”, ele sunt insa perfect normale si explicabile stiintific. Insusi acest cuvant -“paranormal” - e timpul sa ni-l scoatem din vocabular si sa-l inlocuim cu cel de “mai putin obisnuit” !!!

Am sa incerc in cele ce urmeaza, sa sustin cu argumente stiintifice, de necontestat, veridicitatea acestor afirmatii. Ceea ce va rog doar, este sa lasati deoparte ideile preconcepute si sa dati frau liber mintii si imaginatiei. Dar mai ales, opriti-va pentru o clipa si ascultati-va sufletul, acea voce interioara, care este prezenta in fiecare dintre noi si care nu ne minte niciodata !

Dr. William Tiller a construit un contor Geiger, ultrasenzitiv, cu care a masurat energia subtila, emisa de practicantii de Reki (o veche arta chinezeasca, ce ajuta la balansarea energetica a aurei umane si la vindecare) si a unei alte discipline asiatice, Qi Gong. El a gasit ca mainile lor aveau un magnetism vindecator, echivalent cu 20.000 de gauss, iar palmele lor emiteau o radiatie infrarosie (cu lungimea de unda intre 1 si 4,5 microni).

Tiller a condus cercetari in scopul de a studia efectul intentiei umane. In acest scop a construit un dispozitiv special, ce radia o energie electromagnetica foarte slaba, sub o milionime de watt, folosind ca subiecti oameni neantrenati. Iata cateva din rezultatelesale:

Aciditatea (PH) din apa poate fi ridicata sau coborata
Activitatea enzimelor ficatului uman poate fi crescut cu pana la 30%
Ritmul de crestere al larvelor de muste poate fi crescut cu 25%

Bruce Lipton este unul din biologii de renume. In 2006 cartea sa Biologia Credintei a fost premiata ca fiind cea mai buna carte stiintifica a anului. De mic copil el a fost fascinat de lumea microscopica, a celulelor si a inteles ca aceasta nu este de loc o lume mecanica, ci din contra una forte inteligenta, mai bine zis programata. Ideea de baza a descoperirilor sale este ca, ceea ce se credea despre celula si anume ca nucleul ar fi responsabil de transformarile acesteia este fals. Cea care da toate semnalele de transformare este de fapt membrana, ea fiind interfata dintre celula si mediul exterior. Adica celula, sau gena, sunt de fapt asemena unui “computer cip”, din circuitele integrate, ale calculatoarelor noastre. Ea este cea care, fiind in contact direct cu mediul inconjurator, da semnalele de 1 si 0 la gene si le modifica programul. Astfel o colonie de celule, care alcatuiesc un organ, are la randul ei un program general, ce are grija de colonie. La fel se intampla cu sistemele si organismele. Deci totul este de fapt, similar unui SUPERCOMPUTER, organismele fiind MASINARII (tehnologii), avand superprograme, ce le asigura functiile necesare. Sunt instrumente folosite de entitatile de constiinta (spiritele) pentru a face experiente in lumea virtuala fizica.

Lipton a subliniat importanta gandirii pozitive in eliberarea chimicalelor si mai ales puterea SUBCONSTIENTULUI, nu a mintii rationale, ce are capabilitatea de a modifica programul general de functionare al organismului. Astfel se explica de ce puterea CREDINTEI, autosugestia si hipnoza sunt atat de mediatizatre in ultimii 30 de ani, de lumea medicala, ca fiind capabile de adevarate miracole, in vindecare. Celula este un organisnm in miniatura, fiind capabila de a face tot ceea ce face un organism. Fractalele (celulele) sunt capabile de a invata si de a transmite noi informatii la urmasi. Fiecare nucleu are functii identice cu a organismului; respiratie, digestie, sistem nervos, sexual, etc. Izolate de organism, culturile de celule isi continua viata independent.

Cercetatorul japonez Masuru Emoto, a studiat efectul intentiei umane asupra apei, pe care l-a denumi Efectul Hado. Prin nenumarate experimente, el a demonstrat cum gandurile si sentimentele noastre afecteaza realitatea fizica inconjuratoare, nu doar trupul nostru. El a utilizat o mare varietate de probe de apa, luate din diverse surse de pe glob si a studiat felul cum se formeaza cristalele de gheata. A vazut cum aceste forme de gheata, se cristalizau in functie de emotiile sale. Cand trimitea ganduri si sentimente de dragoste, apa forma cristale, cu forme foarte complexe si simetrice; cand trimitea ganduri negative, cristalele erau imperfecte, sau chiar nu apareau de loc.



Apoi si-a extins experimentele utilizand diferite genuri de muzica. Influenta muzicii a fost de-a dreptul uimitoare; de exemplu cea clasica forma cristale de o extraordinara complexitate, in timp ce heavy metal o cristaliza neregulat.



Cleve Backster a utilizat in experimentele sale un poligraf, ceva asemanator detectorului de minciuni, pe plante si alte forme de viata. In urma acestora a concluzionat ca URA distruge iar DRAGOSTEA imbunatateste viata! Cand un om trimite ganduri atacatoare unei plante, ea intra intr-o stare de alarma si chiar poate sa moara, iar cand ii trimite dragoste, sau ii pune muzica, planta creste si infloreste. Efectul Backster demonstreaza ca plantele sunt foarte sensibile la vibratiile energetice din mediul inconjurator.

Experimentele cu iaurt, datorita continutului sau in bacterii, au dat rezultate similare.

Un alt test a fost facut cu un vierme, care a fost pus pe o farfurie, ce avea pe margine o substanta acida si cand acesta o atingea era ars. Dupa mai multe incercari, bietul vierme a invatat ca e mai bine sa stea cuminte in mijlocul farfuriei. Apoi a fost servit drept hrana altui vierme, iar cand acesta a fost asezat pe aceeasi farfurie, se comporta ca si cum stia lectia, fara a se arde de loc. Intamplare? Nicidecum. Prin ingerarea viermelui “de sacrificiu” noua informatie s-a transmis la ADN-ul celuilalt, astfel ferindu-l de pericol.

Maimuta japoneza Macaca Fuscata, din insula Koshima, a fost subiectul unor cercetari pe mai bine de 30 de ani. In 1952 cecetatorii japonezi au hranit aceste maimute cu cartofi dulci, pe care ii aruncau in nisip. Cartofii erau insa fiind murdari maimultele nu ii mancau. Intr-o zi insa, o tanara maimuta a gasit solutia si a spalat cartoful in rau. In timp, tot mai multe maimute au invatat acest truc. Intre 1952 si 1958 un grup de aproximativ 100 de exemplare au invatat aceasta. Destul de incet nu-i asa? Se pare ca maimutele sunt cam “grele de cap”. Dar iata ca o data ce acest prag de 100 a fost atins, un fenomen surprinzator a avut loc ! Deodata, ca prin minune, tot tribul si-a insusit acest nou obicei ! Si mai uimitor este faptul ca si alte colonii de maimute de pe alte insule au inceput in acelasi timp sa spele cartofii! Coincidenta ? In nici un caz. In natura nu exista coincidente. Explicatia ? Simplu, animalele traiesc foarte putin ca o constiinta individuala si mai mult ca o constiinta de grup (va mai amintiti modelul mintilor asemenea unor calculatoare conectate la Internet) si odata ce o noua informatie a fost insusita de un numar critic de indivizi, ea va fi programata pentru toata specia respectiva. Desigur acest fenomen este valabil si la oameni, pentru ca legile de functionare ale constiintei sunt aceleasi, indiferent pe ce nivel evolutiv se afla aceasta.



Unii dintre locuitorii Pamantului s-au nascut sau si-au dezvoltat abilitati deosebite, care in mod normal sunt caracteristice lumilor mai evoluate, cum ar fi perceptia extrasenzoriala, levitatia, materializarea/dematerializarea obiectelor, capacitatea de a vedea aura si energiile, de a vindeca, etc.

Acestea sunt lucruri foarte normale si explicabile in modelul eteric al realitatii si tine de deblocarea si cresterea vibratiei centrilor energetici din trup (a chakrelor). Numerosi sfinti crestini au fost semnalati levitand, cum ar fi cazul sfintei Tereza (1515-1582). Sfantul Joseph of Cupertino (1603-1663) era capabil sa “zboare”la peste 3 m inaltime, lucrul acesta fiind observat de multi oameni, in peste 100 de ocazii.

In zilelle noastre, celebrul magician american Chris Angel, face demonstratii de levitatie, mers pe apa, teleportare si inca multe alte “minunatii”, in mijlocul strazii spre stupefactia si uimirea trecatorilor.





Studii foarte amanuntite asupra fenomenului de telekinezie (deplasarea de obiecte fara contact fizic) au fost facute in fosta Uniune Sovietica si in Cehoslovacia. Boris Ermolayev a participat intr-o serie de experimente sustinute la universitatea din Moscova, intre anii1973 si 1974. Testele au fost realizate sub un foarte strict control, pentru a se exclude orice posibilitate de frauda.

Ermolayev apuca intai obiectul, apoi incet isi despartea mainile la o distanta de10 cm, dupa care acesta ramanea suspendat in aer.







Nina Kulagina a fost capabila sa controleze bataile inimii unei broaste, sa imprime fotografii pe o pelicula fotografica si sa miste obiecte, de peste jumatate de kilogram.

Masuratorile au determinat existenta unui camp electric, in vecinatatea obiectelor respective, precum si intre mainile subiectilor, ceea ce i-a determinat pe cercetatori sa concluzioneze ca o persoana antrenata este capabila de a crea o intensitate energetica suficienta pentru a influenta un obiect aflat la distanta.


O binecunoscuta demonstratie a modului cum sunetele sunt capabile sa modifice vibratia mediului inconjurator, schimbandu-i proprietatile (densitatea fluidica), este Levitatia Tibetana. Iata un fragment din cartea “Antigravitatia si Energetica Pamantului”, a lui Bruce Cathie.

“Stim de la preotii din orientul indepartat ca sunt capabili de a ridica pietre grele in varful muntilor, folosind diverse sunete… Cunoasterea diferitelor vibratii audio demonstreaza stiintific ca un sunet poate anula forta gravitationala. Intr-o zi prietenul meu m-a dus intr-un loc invecinat manastirii si mi-a aratat o pajiste inclinata, ce era inconjurata inspre nord de stanci. In mijlocul acestei pajisti, la aproximativ 250m de stanca, se afla o un bloc de piatra, de 1m lungime si

1,5m latime. Apoi 19 instrumente muzicale au fost aranjate in arc de cerc, cu unghiul de 90 grade, la o distanta de 63 m de piatra. Instrumentele muzicale folosite au fost 13 tobe si 6 trompete. Deodata un calugar dadu semnalul si concertul incepu. In primele 4 minute nu s-a intamplat nimic, apoi pe masura cresterii zgomotului si a ritmului, blocul de piatra a inceput a se ridica de la pamant si dupa 3 minute a fost asezat in varful stancii, la aproape 250m inaltime ! Aceasta ceremonie a continuat prin aducerea de noi pietre si ridicarea a 5-6 blocuri pe ora, pe o traiectorie parabolica, de aproximativ 500m lungime si 150m inaltime.”




Despre John Keely si Fizica Vibratiilor am vorbit anterior. Printre altele el a pus la punct o metoda de a-si amplifica forta mentala, pentru a levita obiecte. Iata un citat despre una din demonstratiile sale.

“Inventaorul a taiat o gaura mare in podeaua laboratorului. Dupa aceea si-a atasat de mijloc o centura ciudata, avand pe ea cateva butoane. Dupa cateva minute de concentrare, un glob de fier, ce statea in coltul laboratorului, s-a ridicat cativa centimetri deasupra podelei apoi s-a indreptat spre gaura facuta anterior, astupand-o. Apoi intensificandu-si concentrarea, obiectul a inceput a se scufunda in pamant, ca si cand, si-a crescut forta gravitationala. Dupa ce a facut cateva ajustari la centura, concentrandu-se din nou, globul s-a ridicat si s-a deplasat la loc”.

Victor Grebennikov, cercetator in domeniul insectelor, a descoperit intamplator un fenomen ciudat, pe care apoi l-a denumi Efectul Structurii de Cavitate. Pe cand efectua cercetari in zona Kamyshlovo, s-a intins ca sa se odihneasca, la marginea unei ridicaturi, in care erau o puzderie de galerii de albine, subterane. Deodata, a inceput sa experimenteze efecte foarte ciudate. Corpul parea ca ca i se expandeaza si parca era in cadere libera. A inceput sa vada lumini in fata ochilor, sa aiba un gust ciudat metalic in gura, iar in urechi auzea o tiuiala, ca o sonerie, auzindu-si foarte strident bataile inimii. Mutandu-se cativa metri mai incolo, efectele dispareau, dar cand se apropia, ele reveneau la la loc.

Ani de zile s-a intrebat ce I s-a intamplat atunci in Kamyshlovo, fara a gasi nici o explicatie plauzibila. Dar intr-o zi, gasind o bucata din acel urias musuroi si trecandu-si mana peste el, simti o senzatie de caldura. Punandu-si capul deasupra sa, toate simptomele se repetara, inclusiv o stare de greata.

In curand descoperi ca, chiar daca acoperea containerul cu un capac metalic efectele continuau. Incepu apoi o serie intreaga de teste, cu termometre, detectoare de ultrasunete, magnetometre, electrometre, etc. Insa nu a gasit existenta nici unui camp cunoscut! Singurul instrument capabil de a-l detecta era trupul uman ! Construind aceeasi arhitectura artificial, din plastic, hartie, metal, lemn, a obtinut acelasi efect, cu conditia ca structura geometrica sa fie respectata. Concluzia a fost ca nu era vorba de materialul in sine, ci pur si simplu de geometria corpului. Aceasta era capabila de a capta undele de torsiune, din energia eterica !

Grebennikov si-a continuat cercetarile, care au aratat efectul de inhibare a cresterii bacteriei saprofitica, a drojdiei, germinatia graului si altor plante. Se pare ca efectul de cavitate absoarbe energia din sistemele biologice, fiind opus celui de piramida, care le amplifica ! Ceasurile si echipamenetele electronice se dereglau.

Cercetarile sale au mers mai departe, realizand un scaun, avand deasupra un compartiment cu astfel de musuroaie, pe care l-a folosit pentru vindecari. A constatat astfel ca durerile de cap puternice dispareau ca prin farmec in urma expunerii in acest camp.

Cu ocazia altor studii a descoperit un fluture, ce avea pe aripi niste structuri ce aveau ca efect reducerea fortei gravitationale. Punand mai multe insecte de acest tip pe o platforma, a fost capabil sa leviteze, in scurt timp punandu-si la punct un astfel de vehicul, cu care a facut nenumarate excursii.

Un comentariu:

  1. De peste 3 ani practic telekinezie și nimic nu a funcționat, până când am întâlnit o femeie care a spus că a fost ajutată de Dr. White, nu am crezut niciodată, dar pentru că căutam cu disperare ajutor, i-am scris pe e-mail și mi-a spus el va ajuta cu un inel și cu acest inel pot face toate lucrurile, am urmat instrucțiunile și acum pot face toate lucrurile doar cu concentrarea mea și mintea concentrată, contactați-l pe e-mail: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere